Hondentrainer Practicum: 2 dagen

Hondentrainer Practicum 2 dagen

Hondentrainer Practicum 2 dagen

Hondentrainer Practicum: 2 dagen

Hondentrainer Practicum: is een tweedaagse praktijkcursus.  De kennis die je opdeed in de andere hondentrainer cursussen (of elders gevolgde gelijkwaardige opleiding) ga je in de praktijk brengen. Je gaat kijken naar gedragstesten, zelf testen afnemen, noteren wat je ziet en bepalen hoe je het geziene gaat interpreteren en gebruiken in je begeleiding van hond en baas. Je gaat zelf praktijkles en theorieles geven aan en krijgen van je medecursisten en dit onder begeleiding van een ervaren instructeur. Zo doe je niet alleen praktijkervaring op als lesgever maar ervaar je ook hoe je toekomstige cursisten het les volgen ervaren.

Voor deze cursus kan je een eigen hond meenemen.  Als je echter geen eigen hond kan meenemen, zorgen wij voor een hond waar je mee kan trainen.

Deze cursus staat ook open voor mensen die elders al theoretische kennis hebben opgedaan. Dit kunnen wij eventueel toetsen door het afleggen van een schriftelijke test.

Vraag naar data en prijs via: info@dogpartner.eu of dogpartner@telenet.be

Je ondervindt het lesgeven als deelnemer en als docent. Je maakt daarom ook allerlei verschillende situaties mee. Iedere stap van de training wordt ook opgenomen en terug bekeken. Dat geldt ook voor het afnemen van een eenvoudige gedragstest bij de honden. Je noteert zelf en controleert of je echt alles goed hebt gezien, of toch nog niet….. Juist het praktijkleren speelt een belangrijke rol. Je mag hier nog fouten en vergissingen maken. Je wordt er niet voor afgestraft. Daarom word je beter en hebben je cursisten hier ook daadwerkelijk profijt van.


Leave a Reply