Hondentrainer cursus van 3 dagen

Hondentrainer Train de trainer

Train de trainer

Hondentrainer: binnen 3 dagen

Hondentrainer 3 dagen; voor instructeurs die zeer goed of nog beter willen worden.

Is een theoretische maar wel op de praktijk gerichte cursus. We gaan uitgebreid in op gedrag, lichaamstaal en leerprocessen bij honden, ondersteund met filmmateriaal uit de praktijk, dus geen trainers met getrainde honden maar onervaren eigenaren met dito honden. Ook communicatie tussen honden en tussen mens en hond komen aan bod. Daarnaast besteden we ook uitgebreid aandacht aan communicatie met mensen, lichaamstaal bij mensen en didactische vaardigheden. U doet een eerste praktijkervaring op met korte presentaties voor de medecursisten.

Verbaas u ook niet over de snelheid waarmee u de leerstof zich eigen maakt. De manier van les geven is daarvoor de basis. Ook die basis zit in die drie dagen. Een meer dan verantwoorde besteding van uw tijd en u leert nieuwe collega’s kennen. Vragen die u tijdens deze training heeft, kunnen en zullen worden beantwoord en altijd in context van dat moment of die situatie. Voor een beperkt deel ziet u extern filmmateriaal. Hierin zitten een paar gebeurtenissen die zorgen dat u echt wakker blijft, juist als u zelf direct omgaat met honden. Blijf bij de les is de boodschap.

U krijgt een paar opdrachten die u ’s avonds en thuis uit kunt werken. Kost wel enige tijd maar niet overdreven veel.

De cursus volg je zonder hond.

Meer informatie klik hier. >>

Stuur een mail naar: info@dogpartner.eu of dogpartner@telenet.be


Kathy

28 januari 2016 at 6:45 pm

Hallo, ik ben in januari eventjes komen kijken en vooral luisteren naar de voorstelling van en de proefles van DogPartner.
Ik ben geïnteresseerd in het volgen van de schriftelijke cursus en/of de 3-daagse cursus train de trainer.
Ik heb geen ervaring, kan mijn rechterhand en -arm niet gebruiken en lopen (rennen) kan ik ook niet zo.
Wat is het verschil tussen de 2 voornoemde cursussen?
Wat raad u me aan?
Met vriendelijke groet,
Kathy

Leave a Reply