Hondentrainer worden

Zonder ervaring minder kennis

Hondentrainer worden met echte en individuele begeleiding door uw leermeesters

Hondentrainer word je niet zomaar. Allereerst wil je het natuurlijk erg graag. Omdat je ook goed wilt zijn en veiligheid voor hond en omgeving voorop stelt volg je een goede cursus. Een goede instructeur heeft zo’n geweldig leuke en dankbare taak en helpt mensen en dus ook hun honden. Het helpen geeft bij het gewenste resultaat heel veel voldoening. Begin daarom direct goed en volg deze cursus. U bent bij DogPartner aan het juiste adres. Onze schriftelijke hondentrainer cursus is de eerste stap. De cursus omvat zowel inhoudelijk als kwalitatief  zeer hoogwaardige kennis. De zeer ervaren docenten zijn uw gidsen en dragen hun kennis direct en zonder voorbehoud aan u over. Vragen van uw kant worden direct en duidelijk beantwoord.

Na afloop van deze theoretische kunt u een examen doen op een van onze locaties waarna u ook het leerde in de praktijk kunt brengen, nog altijd met hulp van en begeleiding door de docenten. Twee dagen om zelf praktijkles te geven onder toezicht van ervaren instructeurs. Verbazingwekkend wat je in zo’n korte tijd leert en met succes kunt toepassen.

Direct aanmelden voor de cursus

Kernwaarden van de cursus hondentrainer bij DogPartner

Door het volgen van deze cursus hondentrainer staat u aan het begin van een leerzame en boeiende periode. Ook de gevorderde hondentrainer zal ideeën opdoen en daarmee bewijzen dat een hondentrainer nooit bent uitgeleerd. Deze cursus hondentrainer besteedt veel aandacht aan gedrag en gedragshoudingen. U krijgt hiermee inzicht over hoe honden leren en hoe belangrijk het is dat uw kennis leidt tot goede beslissingen, zodat veiligheid voor hond en omgeving gewaarborgd zijn. Het herkennen en interpreteren van gedrag in een specifieke situatie zorgt dat u de juiste beslissingen kunt nemen, in de vorm van aanwijzingen naar de cursist of deelnemer met zijn of haar hond.

opleiding hondentrainer volgen bij de beste

U bent bij ons aan het juiste adres voor kwaliteit en inzicht.

U gaat tijdens de cursus leren op welke wijze u les geeft of gaat geven. Als u de structuur voor informatie en begrip eenmaal onder de knie hebt, dan is het eenvoudig om met uw opgenomen kennis overtuigend te delen met uw cursisten zodat dezen uw kennis accepteren. DogPartner is hiervan overtuigd omdat onze docenten tientallen jaren ervaring hebben. Meer dan 9.000 honden van zeer nabij meegemaakt in verschillende fases en rollen. In het begin als onervaren geleider. Daarna als instructeur, examinator, gedragskeurmeester, deelnemer aan wedstrijden, docent, gedragstherapeut en als echte hondenliefhebbers. Naast deze cursus hondentrainer geven de docenten het hele jaar door les aan diverse cursussen aan verschillende doelgroepen. Al die verzamelde en gebundelde kennis en ervaring krijgt u via de cursus hondentrainer aangeboden. Hieronder hebben wij de cursus verder opgesomd, om u meer inzicht te geven.

Inhoudsopgave cursus hondentrainer:

  1. Het belang van de eerste weken in een hondenleven – Sociale capaciteit
  2. Hoe vertel je het de mensen (groep) – Gesprekstechnieken
  3. Wat vertel je de mensen wanneer – Lesplan
  4. Wat is overleven en voortbestaan – Basis van gedrag
  5. Hondentaal is lichaamstaal – Dominantie of hiërarchie
  6. Verschillende leermogelijkheden – Leerprocessen
  7. Praktische toepassingen ook met clickermethode – Trainingstechnieken
  8. Uw vaardigheid ontwikkelen en uw kennis uitdragen – Hoe nu verder?
  9. Trefwoordenregister
  10. Huiswerkvragen en begeleiding
Direct aanmelden voor de cursus

De kennis van DogPartner is op meerdere manier bruikbaar

De cursus helpt u niet alleen als hondentrainer, ook mensen uit het industriële bedrijfsleven en dienstverlening gebruiken onze cursus in hun professionele werkzaamheden. Een voorbeeld is dat wij overheidspersoneel in groepen opleiden om mogelijke agressie bij honden te voorkomen of in banen te leiden. Het volgen van onze cursus hondentrainer kan wel eens een van uw beste beslissingen zijn in uw leven.

Gratis tip voordat u begint

Wil je gedrag veranderen? Verander dan de omgeving!

U zult wellicht nieuwe gedachten en mogelijkheden tegenkomen en denken: ja, maar is het wel zo want dat gaat of ging (bij mij/ons) heel anders. Dat is prima. Doe net als wij en kijk, lees & luister kritisch maar wel met een open geest naar de verschillen en beslis dan. Want anders met de hond omgaan is voor de hond een gigantische verandering in de belevingswereld van de hond, zonder dat u het door heeft.

En dat alles zonder enige vorm van geweld en dus ECHT hond vriendelijk.

Meer informatie over de cursus of u direct aanmelden.

Bekijk de inhoud cursus of meld u direct aan.

En is het toch niet helemaal duidelijk: stel vragen! U hebt recht op de antwoorden.

Henk Vervenne en Linda Hertoghs

Telefoon NL: 0320-222660

Telefoon B: 0477-619491

www.Dogpartner.eu

Direct aanmelden voor de cursus

Ubuntu VPS

8 mei 2016 at 5:41 pm

Bij de thuisstudie hondentrainer wordt gebruik gemaakt van eigen ontwikkeld cursusmateriaal. Je krijgt het volledige pakket onmiddellijk toegestuurd na inschrijving. Bijgevoegd in het pakket vind je de contactgegevens van je docent.

Leave a Reply